Der er følgende nyt fra regionen :

Der er påskefrokost i Aabenra d. 19/4-2019 kl 19 i Nicolaihuset Sct. Nicolai Gade 21. Invitaion er her. Del gerne ud

Næste regionsmøde d. 5/5-2019 i Odense er ved at blive forberedt. Der kan afsløres at der har meldt sig en kasserer ( Ansøgning her ) og at der er 2 delegerede pladser fri ! Ansøgninger modtages gerne. Indkaldelse kommer når alt er på plads. Glæd jer.

Og så er der Servicekonferencen 2019 som finder sted 27.og 28. april 2019 på Fænø Sund ferie-og konferencecenter. Alle delegerede og HSR repræsentanter er tilmeldt her fra regionen. Det er flot.

Som Webmaster for aa-syd.dk fik jeg et mindre anfald, da jeg fik nogle mystiske mails fra domænet. Det viste sig at siden var blevet hacket og ledte videre til en anden side som ikke havde noget med AA at gøre. Det gav lidt sved på panden, men heldigvis var der en frisk backup af systemet. Jeg håber ikke i har været ramt af generer i forbindelse med hacket. Ellers kontakt mig.